Uutuus lisätty hinnastoon! Kestolakkaus sekä Geelilakkaus oman kynnen vahvistus Orlyn laadukkailla tuotteilla

Uusia palveluita lisätty hinnastoon :)

Kestolakkaus joka tehdään laadukkaikkailla kynsiä hoitavalla ORLY EPIX, Flexible Color System merkillä. Uuden sukupolven kynsilakka. EPIX on geelin ja kynsilakan välimuoto. Pysyy hyvänä 1-2,viikkoa. Varpaankynsissä voi pysyä hyvänä paljon pidempään.

Tutustumis Tarjouksena Heinäkuun loppuun asti. Kestolakkaus Jalkahoidon yhteydessä nyt vain 20€ (ovh.30€) Ranskalainen manikyyri 25€ (ovh.35€).

Geelilakkaus oman kynnen vahvistus joka tehdään laadukkailla Orlyn GELFX-tuotteilla. GELFX ei ole perinteinen geelilakkaus. Tämä vallankumouksellinen linja ravitsee kynttä hyvien raaka-aineiden ansiosta antaen kestävyyttä, vahvuutta ja kiiltoa. Antioksidanttiset Vitamiinit A + E auttavat rakentamaan terveen kynnen kun taas Vitamiini B5 suojaa luonnonkynnen rakennetta.

Kestää lohkeilemattomana 2-4viikkoa.

Tutustumis Tarjouksena Heinäkuun loppuun asti! Geelilakkaus yksivärinen oman kynnen vahvistus nyt 35€ (ovh.40€) Ranskalainen manikyyri nyt 40€ (ovh.45€)

 

 

Hellivä Meidän Moisio Perhetapahtumassa 28.5.19

 

Uutuus ihanat Gerards vartalohoidot!

Ihanat Gerards Vartalohoidot 

Reisiä ja vatsaa muokkaavat vartalo hoidot. Kiinteyttää poistaa nestettä stimuloi ihon verenkiertoa vähentää selluliittia. Sopii kaikille naisille.

Hoitoon kuuluu aina kuivaharjaus, hieronta, sekä teho voide/ naamio tarpeen mukaan.