Kanta-asiakas etu

Kerää käyntejä Kanta-asiakas korttiimme ja hyödynnä mahtava Kantis Ale!

Kaikista Hellivän palveluista viides hoito kerta -40%

Kortti on henkilökohtainen eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennusta ei voi käyttää esm. Sarjahoito kortteihin. Alennus lasketaan palvelun ovh. Hinnasta.

Jos varaat useamman palvelun viidennelle hoito kerralle, voit itse päättää mistä palvelusta haluat hyödyntää - 40% alennuksen. Alennuksen vois siis käyttää vain yhdestä palvelusta. 😊😊

Hinnasto

Ripset ja Kulmat

Ripsienpidennykset tehdään laadukkailla JB lashes merkkisillä tuotteilla.

Ripsienpidennys Volyymit uudet 85€

Ripsienpidennys Volyymit huolto 2-2,5h 70€

Ripsienpidennys Volyymit pikahuolto  1h 50€

Ripsienpidennys Klassiset uudet 70€

Ripsienpidennys Klassiset huolto 2h 60€

Ripsienpidennys Klassiset pikahuolto 1h 40€

Tavallinen huolto vähintään 1/3 osa ripsistä jäljellä.

Pikahuolto 3/4 osaa ripsistä jäljellä.

Ripsien ja kulmien väri + muotoilu 25€

Kulmien väri + muotoilu 15€ (hoidon yhteydessä 10€)

Ripsien värjäys 10€     

Kulmien muotoilu 10€     

Uutuus!                               

Ripsien Kestotaivutus 45€          Ripsien Kestotaivutus + Kestovärjäys 55€

Kulmien Laminointi + Muotoilu + Kestovärjäys 55€

Kulmien laminointi ja Ripsien kestotaivutus

Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytetään Ekopharma amattikosmetiikka sarjaa. EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Aktiiviaineet ovat kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

 

Täydellinen kasvohoito 90min 70€ 

sis. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, höyry, kuorinta, kulmien ja ripsien väri ja muotoilu, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti/timanttihionalla/Hedelmähappo kuorinnalla, teho seerumi, hieronta, naamio ja loppu voide.

Mekaaninen Ihonpuhdistus 60min 50€

sis. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, kulmien siistiminen, teho seerumi, naamio ja loppu voide.

Nuoren Ihonpuhdistus Kasvohoito 45min 45€

sis. Alkupuhdistus, iho analyysi, höyry, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppu voide. 

Timanttihionta kasvohoito 60min 60€ (Sarjahoitona 4+1 maksat neljästä hoidosta saat viidennen hoidon veloituksetta).

 sis. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, höyry, timanttihionta, kulmien siistiminen, teho seerumi, naamio ja loppu voide.

AHA-Hedelmähappo kasvohoito 60min 55€ (Sarjahoitona 4+1 maksat neljästä hoidosta saat viidennen hoidon veloituksetta).

sis. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, höyry, hedelmähappokuorinta, kulmien siistiminen, teho seerumi, naamio ja loppu voide.

Kemiallinen happokuorinta kasvohoito 60min. 85€

sis. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, höyry, kulmien siistiminen, Happokuorinta käsittely ja tehohoito naamio. 

Medicalia - Sarjan Kemialliset Kuorinnat

IHON KEMIALLISET KUORINNAT

Orgaanisilla hapoilla on ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Ne mm. parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Kemialliset kuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoito akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. Hoitotuloksena heleä ja hyvinvoiva iho. Ihotautilääkäreiden ja hoitoloiden käyttämän Medicalia-sarjan orgaanisten happojen pH-arvo on 2.0.

Kemialliset kuorinnat tehdään yleensä sarjahoitona, vaikka tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Hoitoja suositellaankin tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta kuorinnasta vahvimpaan. Kuorintahoidon suunnittelu tehdään yksilöllisesti, joten keskustele sarjahoidon hyödyistä ja toiveista Kosmetologin kanssa ennen päätöksen tekemistä.

Kaikkien kemiallisten kuorintojen jälkeen on erityisen tärkeää suojata iho auringolta ja noudattaa asiantuntijan antamia jälkihoito-ohjeita.

MEDICALIA ZINC & PEPTIDES PEEL – IHOA HOITAVA JA TASAPAINOTTAVA KEMIALLINEN KUORINTA

Mediacalian kuorinnoista kevyin vaihtoehto, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitaa ja tasapainottaa rasvaista ja akneihoa. Kontrolloi ihon bakteerimuodostusta, vähentää ihon liiallista paksuuntumista (hyperkeratoosi). Mieto 30 % maitohappokuorinta ehkäisee pigmenttimuutoksia ja glykolihappo silottaa ihon pintaa. Sinkki kosteuttaa ja vahvistaa ihoa.

Kuorinnan pH-arvo on 2. 3 

PHYTIC ACID & ACTOZYME PEEL – IHOA KIRKASTAVA KEMIALLINEN KUORINTA

Kuorinta vaalentaa ihon hyperpigmentaatiota, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä tasapainottaa rasvoittuvaa ja sekaihoa. Sisältää ihoa vaalentavaa maitohappoa 30 %, puhdistavaa fytiinhappoa 10 % ja silottavaa salisyylihappoa 10 %. Acto-Zyme-entsyymi kuorii ihon pintaa hellästi, mutta tehokkaasti. Hoitotuloksena pinnaltaan tasaisempi ja raikkaampi iho.

Kuorinnan pH-arvo on 2. 3 

COLLAGEN & VITAMIN C PEEL - IHOA UUDISTAVA JA KIINTEYTTÄVÄ KEMIALLINENKUORINTA

Antioksidanttinen anti-age-hoito 30-40-vuotiaan ihonhoitoon. Kemiallinen kuorinta kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. 32 % maitohapon, 10 % glykolihapon ja 6 % fytiinihapon yhdistelmä toimii erinomaisesti kuivan ihon, ihon ikämuutosten ja värimuutosten hoitoon. C-vitamiini vaalentaa ja kirkastaa ihoa.

Kuorinnan pH-arvo on 2.0. 

RETINOL & HEXYLRESORCINOL PEEL - IHOA KIRKASTAVA JA TASOITTAVA KEMIALLINEN ANTI-AGE-KUORINTA

Mediacalian kuorinnoista voimakkain vaihtoehto ikämuutosten hoitoon. Runsaasti retinolia sisältävä kemiallinen hoitokokonaisuus on suunniteltu anti-age-hoidoksi erityisesti syviin juonteisiin, ryppyihin ja valovaurioihin. Kuorinta kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Sarjahoito aloitetaan aina kevyemmällä Medicalia-kuorinnalla Kosmetologin suosituksen mukaan.

Kuorinnan pH-arvo on 2.0. 3 

Jalkahoidot

Täydellinen Jalkahoito 60min 45€ 

sis. Jalkakylpy, kovettumien ja ongelmakohtien poisto, kynsien leikkuu, kynsinauhojen hoito, hieronta.

Spa Jalkahoito 90min 60€

sis. Jalkakylpy, kuorinta, kovettumien ja ongelmakohtien poisto, kynsien leikkuu, kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, pitkä hieronta.

Hemmotteleva Jalkahoito 45min 35€

sis. Jalkakylpy, raspaus, kynsienleikkuu ja hieronta.

Jalkahieronta 30min 25€

sis.Jalkakylpy, hieronta.

Kynsien leikkuu 10€

Varpaankynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä 7€ 

Varpaankynsien kestolakkaus yksivärinen jalkahoidon yhteydessä 20€

 

 

 

Sokeroinnit

Mitä on Sokerointi? Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton, pehmeä, silkkinen ja terve iho. Tämän menetelmän avulla saadaan poistettua lyhimmätkin ihokarvat koko vartalolta, herkimmiltäkin alueilta ja vieläpä miellyttävän makeasti sokerilla.

Huomioitavaa ennen ja jälkeen sokeroinnin:

Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme 2-6mm sänkeä. Sokeroinnin jälkeen olisi hyvä 12h ajan välttää hikoilua jotta karvatuppi ja iho ei turhaan ärsyynny. 

Sääret 35€

Reidet 35€

Kainalot 20€

Bikiniraja 25€

String Bikini 35€

Kasvot Leuka + Ylähuuli 15€

Sääret+ Kainalot+ Bikiniraja 60€

Sääret ja Reidet 50€

Sääret ja Kainalot 45€

Hieronnat

Klassinen Hieronta

Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hoitomuoto, joka laukaisee erilaisia kehon jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta sopii kaikille.

Kuitenkin on muutamia vasta-aiheita, jolloin hierontaa ei suositella: - paikalliset tulehdukset - syöpähoidot - kuume - hemofilia

30min 30€ Sarjahoitona 10x30min 270€

45min 35€ Sarjahoitona 10x45min 315€

60min 40€ Sarjahoitona 10x60min 360€

90min 50€ Sarjahoitona 10x90min 450€ 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihierontaa tehdään käyttämällä eri kokoisia kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon hiomia basalttikiviä.

Kuumakivihieronnan vaikutukset: Lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoitta ja tasapainottaa hermostoa. Kivillä hierottaessa vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti johtuen kivien luovuttamasta lämmöstä kudosta manipuloitaessa. Lisäksi kivet mineraalipitoisuutensa ansiosta hoitavat ja ravitsevat ihoa. Kuitenkin on muutamia vasta-aiheita, jolloin hierontaa ei suositella: - paikalliset tulehdukset - syöpähoidot - kuume - hemofilia

Kuumakivihieronta 45min 40€ sarjahoitona 5krt 200€

Kuumakivihieronta 60min 48€ sarjahoitona 5krt 250€

Kuumakivihieronta 90min 58€ (koko vartalo). Sarjahoitona 5krt 300€

 

Intialainen päähieronta

Nykyinen intialainen päähieronta on kehitelty intialaisia perinteitä sekä länsimaisia hartiahieronnan oppeja sekoitellen niin että siihen kuuluvat pään hieronnnan lisäksi myös niskan, hartioiden ja käsivarsien käsittely. Hoito tehdään ilman öljyä eikä asiakkaan tarvitse riisutua. Hoidon aikana suositellaan hiljaa oloa. Hoitoon tuleva asiakas voi valmistautua riisumalla korvakorut ja kaulakorut.

Päähierontaa voi suositella lähes kaikille, jotka kaipaavat stressin poistoa ja rentoutumista, haluavat eroon päänsärystä ja niska-hartiaseudun kireyksistä tai haluavat vain hemmotella itseään.

20 min 30€

30 min 38€

Ihanat Gerard's Vartalohoidot

Gerard´s on toimintansa alusta saakka ollut edelläkävijä vartalon ongelmakohtia korjaavien ja vartalon linjoja muokkaavien tuotteiden kehittäjänä. Gerard´sin laboratorioissa kehitetään edelleen tuotteita selluliitin, vartalon rasvakertymien, turvotuksen, venymäarpien ja vartalon veltostumisen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Vartalotuotteidemme vaikuttavuus perustuu teholtaan testattujen keskenään synergiassa toimivien eteeristen öljyjen ja kasviuutteiden yhdistelmiin. Näiden tuotteiden säännöllinen käyttö muokkaa vartalon linjoja tavalla, joka saa sinut tuntemaan olevasi harmoniassa kehosi kanssa. Koostumukseltaan lempeän tehokkaat vartalohoitoaineet eivät sisällä parabeeneja eivätkä mineraaliöljyjä.

Reidet ja Pakarat Kiinteyttävä/ selluliittia vähentävä hoito 75min 55€

sis. Kuivaharjaus, hieronnan, teho naamio/ voiteen.

Vatsan alueen kiinteyttävä/Selluliitia vähentävä hoito 60min 40€

sis. Kuivaharjaus, naamio ja teho voiteen.

Rintojen kiinteytys hoito 60min 40€

sis. Kuivaharjaus, hieronnan, naamion ja teho voiteen.

Vartalohoitoja suositellaan sarjahoitona parhaan tuloksen saamiseksi.

Orly Epix Kestolakkaus/ Geelilakkaus

Kestolakkaus Orly epix lakalla toimii näin: Ensin kynnet lakataan värilakalla kahteen kertaan ja sen jälkeen kynnelle levitetään Sealcoat-päällyslakka. Nämä kaksi tuotetta reagoivat yhdessä ja tekeevät kemiaalisen reaktion luonnon valon avulla joilloin kynnen pinta tasoittuu ja kuivuu. Lakkauksen kuivuminen kestää noin 8 minuuttia. Lopputuloksena on vahva, joustava ja upeasti kiiltävä lakkaus. Kestää varpaankynsissä hyvänä yli 2viikkoa. 

Varpaankynsien/Sormien Kestolakkaus yksivärinen 30€

Varpaankynsien kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä 20€

Oman kynnen Geelaus yksivärinen  35€

Oman kynnen Geelaus yksivärinen huolto 45€