Rauha Jalkavoide 60ml 12€

Iloiset Varpaat Rauha - jalkavoide 60 ml 12€

Rauha on 2-tehoinen rauhoittava ja kosteuttava jalkavoide, kutiseville ja kuiville jaloille.

Sisältää rauhoittavaa kauraa sekä kosteuttavaa ureaa. Rauha -jalkavoide kosteuttaa ihoa ja lievittää ihon kuivuudesta johtuvaa kutinaa nopeasti. Hyvinvoivat ja pehmeät jalat jopa yhdessä päivässä. Sisältää ureaa ja suomalaista kauransiemenjauhoa.

Käyttö: Kuivalle ja kutisevalle iholle 1-3 kertaa päivässä. Vältä voiteen joutumista tulehtuneelle iholle tai avoimiin haavoihin.

Super-kantapäävoide Iloiset Varpaat 60ml 12€

Super -kantapäävoide on karheille, kuiville ja halkeileville kantapäille suunnattu erikoisvoide, joka sisältää runsaasti (25 %) kosteuttavaa ureaa. Käytetään päivittäin - tuo avun muutamassa päivässä. Sopii myös diabeetikoille.

Molemmat yhteishintaan 20€

Rauha Jalkavoide + Super Kantapäävoide yhteishintaan 20€

Ekopharman Aurinkosuojatuotteet

Suojaa ihosi turvallisesti Suomalaisilla Ekopharman fysikaalisilla aurinkosuojatuotteilla 🌞🌞 Saa Hellivästä 2.5.19

Fysikaaliset filtterit eivät imeydy ihoon vaan asettuvat suojaksi sen pintaan. Fysikaalisia aurinkosuojatuotteita suositellaan etenkin lapsille ja herkkäihoisille.

Herukka aurinkosuoja spray SPF30 34,80€

Herukka suojaava aurinkovoide SPF30 34,50€

Herukka Suojaava Päivävoide SPF15  34,50€

On keskitason UV-suojan antava päivävoide, jota käytetään kaikkina kesäpäivinä säästä riippumatta. Tuote heijastaa pois 93 prosenttia auringon UVB-säteistä ja suojaa ihoa valon rasitusta vastaan. Imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. 

 

Suojaa oma ja perheesi iho haitallisilta UV-säteiltä turvallisesti!☀☀

LashFood Ripsien kasvatus seerumi 85€ LashFood Kollageen suojaa ja hoitaa ripsiä ripsivärin alla 25€ JB lashes suoja-aine Ripsienpidennyksille, suojaa liimaa ja pidennyksiä lialta ja rasvalta pidentää ripsienpidennysten pysyvyyttä 25€

Orly Velvet Dream lakat ihanat tumman täyteläiset värit. Hoitava ja pitkäkestoisen lakka missä muotoiltu sivellin tasaisen lopputuloksen saamiseksi Tarjous 12€/kpl

LashFood Ripsiravinne 85€/kpl Hoitaa ripsiä ja saa ne kasvamaan entistä pidemmäksi. Sopii käytettäväksi myös ripsienpidennysten kanssa.

Tehokas Kuusenpihkavoide 20% Hoitaa kuivia/ halkeilevia kantapäitä, känsille, haavojen ja hiertymien hoitoon, kuiville kynsinauhoille jne. 24€/kpl 30g

Ilashcare by JB lashes öljytön puhdistusvaahto koko kasvoille puhdistaa tehokkaasti silmämeikin lian ja rasvan sopii erinnomaisesti ripsienpidennysten puhdistukseen. 29€/kpl

Meiltä Kasvojenhoitoon Suomalaiset Ekopharman tuotteet. Kasvojen Puhdistus maidot/geelit ja kasvovedet kaikille ihotyypeille sekä kosteusvoiteet kysy lisää :)